Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Inchirieri masini Aeroport Otopeni Bucuresti

Serviciile noastre de inchirieri masini Aeroport Otopeni devin din ce in ce mai cautate datorita faptului ca Aeroportul Otopeni este cel mai mare si in acelasi timp cel mai important aeroport din Romania, fiind doar unul dintre cele doua aeroporturi ce se gasesc in Bucuresti.

Aeroportul Otopeni Bucuresti

Aeroportul Otopeni Bucuresti

Desi a fost oficial redenumit ca Aerorportul International Henri Coanda Bucuresti, majoritatea romanilor se refera acestuia sub denumirea veche de Aeroportul Otopeni, in timp ce al doilea aeroport, oficial numit ca Aeroportul International Aurel Vlaicu este cunoscut sub denumirea de Aeroportul Baneasa.

Aeroportul Otopeni si-a inceput viata in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial cand era o baza pentru Al Treilea Reich; pana la mijlocul anilor 60 doar Aeroportul Baneasa oferea zboruri comerciale. Totusi in locul vechii baze militare s-a cosntruit un aeroport modern – la vremea aceea – si de atunci aeroportul s-a dezvoltat la o rata relativ constanta.

Serviciile noastre de inchirieri masini se regasesc in cadrul Aeroportului Otopeni Bucuresti ca dovada a faptului ca acesta este unul dintre cele mai moderne din Europa de Est si este in continua dezvoltare. Aeroportul e format din doua terminale, unul pentru plecari si altul pentru sosiri, iar de curant corpul finger s-a extins marindu-si numarul de porti de imbarcare la 24.

Aeroportul Otopeni ofera legaturi regulate cu intregul continent european, si evident cu restul tarii, fie prin cadrul TAROM fie prin linii aeriene straine, de la Otopeni se poate ajunge la fel de usor in Helsinki pe cat se poate ajunge la Roma, Dublin sau Atena.

Daca aterizati aici, fie ca urmeaza sa va duceti in Bucuresti pentru o serie de intalniri de afaceri, fie ca este doar primul pas inspre o alta regiune a tarii, serviciile noastre de rent a car Aeroport Otopeni va stau la dispozitie.

This entry was posted in Blog, Featured and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu