Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Bucuresti – city tour (full day)

Bucuresti - city tour (full day)

Totusi, daca doriti sa prelungiti vizita dumneavoastra in Bucuresti, pe langa oferta turului Bucuresti – city tour (half day) putem adauga o vizita la Manastirea Snagov.

Aceasta Manastire, monument istoric si de arta feudala al tarii noastre, aflata la 40 de km departare de Bucuresti, se gaseste pe o insula a lacului Snagov si este locul unde se afla mormantul lui Vlad Tepes.

Descriere Bucuresti – city tour (full day)

Bucuresti – city tour (full day) va ofera posibilitatea sa vizitati: Palatul Parlamentului (aflata pe locul doi intre cladirile cele mai largi din lume), Muzeul Satului (ansamblu muzeal ce contine case traditionale din toate zonele Romaniei), Piata Revolutiei (locul unde a inceput revolutia din 1989), Palatul Patriarhal (sediul central al Bisericii Ortodoxe Romane) si Vechea Curte Domneasca (curtea lui Vlad Tepes la mijlocul anilor 1400, locul in care a fost fondat Bucurestiul), Manastirea Snagov, aflata in afara orasului Bucuresti.

Durata turului: 8-9 ore (timpul pentru masa de pranz este inclus in aceasta perioada)

*Preturi:

1-3 pasageri – 131 Euro
4-6 pasageri – 200 Euro
7-8 pasageri – 200 Euro

Optional: putem inlocui unele dintre palate cu locatii din Cartierul Evreiesc: Marea Sinagoga, Muzeul de Istorie Evreiesc, templul Coral. Aceste locatii din Cartierul Evreiesc pot fi adaugate, la cerere, turului standard al orasului.

Tot optional:  pranzul sau cina intr-un restaurant traditional romanesc si/sau cumparatu

Program Tur Privat: 10:00 am – 18:00/19:00 in functie de traficul din oras si de perioada de vizitare a fiecarei locatii. La cerere, putem incepe turul la 9:00 si sa il incheiem la 17:00/18:00

Optiuni incluse: masina, combustibil, sofer si ghid.
Optiuni neincluse: taxe de intrare (aprox. 13 Euro/persoana) si taxe de parcare (aprox. 1-2 Euro/tur)

Pentru grupuri de 4 pasageri care au un buget foarte limitat, putem aplica preturile valabile pentru 1-3 pasageri/tur doar daca se foloseste o masina normala. In acest caz, 3 persoane vor sta pe canapeaua din spate, ceea ce este mai putin confortabil, de aceea recomandam folosirea unui minivan! Avantajele fiind: mai mult spatiu, mai mult confort, o priveliste mai buna, sistem de aer conditionat mai puternic, mai mult loc pentru bagaje etc.

* preturile sunt exprimate in Euro, sunt per tur si contin TVA
Important: plata se face cash, la sofer in Euro sau echivalent in RON, USD sau GBP.

This entry was posted in Tururi Private and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to "Bucuresti – city tour (full day)"

Lasa un comentariu