Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Bucuresti – City tour (half day)

Bucuresti - City tour (half day)

Bucurestiul, „Micul Paris”, a reprezentat intotdeauna o curiozitate atat pentru locuitorii tarii cat si pentru cei ce viziteaza tara noastra, el fiind intotdeauna un punct de pleacare pentru cei care ajung in tara, mai ales cu avionul si aterizeaza la Aeroportul Otopeni.

De ce am vizita Bucurestiul? Poate pentru cladirile sale vechi, muzeele unice, pentru a vedea piata unde in 1989 a inceput revolutia, sau, pur si simplu pentru a ne bucura de o plimbare prin „Micul Paris” deoarece nu putem inca sa vizitam Parisul.

Descriere Bucuresti – city tour (half day)

Turul Bucurestiului isi propune o vizita la Palatul Parlamentului (aflata pe locul doi intre cladirile cele mai largi din lume), Muzeul Satului (ansamblu muzeal ce contine case traditionale din toate zonele Romaniei), Piata Revolutiei (locul unde a inceput revolutia din 1989), Palatul Patriarhal (sediul central al Bisericii Ortodoxe Romane) si Vechea Curte Domneasca (curtea lui Vlad Tepes la mijlocul anilor 1400, locul in care a fost fondat Bucurestiul).

Durata turului: 4-5 ore

*Preturi:

1-3 pasageri – 113 Euro
4-6 pasageri – 163 Euro
7-8 pasageri – 163 Euro

Optional: putem inlocui unele dintre palate cu locatii din Cartierul Evreiesc: Marea Sinagoga, Muzeul de Istorie Evreiesc, templul Coral. Aceste locatii din Cartierul Evreiesc pot fi adaugate, la cerere, turului standard al orasului.

Tot optional:  pranzul sau cina intr-un restaurant traditional romanesc si/sau cumparaturi.

Program Tur Privat: 10:00 am – 14:00/15:00 in functie de traficul din oras si de perioada de vizitare a fiecarei locatii. La cerere, putem incepe turul la 9:00 si sa il incheiem la 13:00/14:00

Optiuni incluse: masina, combustibil, sofer si ghid.
Optiuni neincluse: taxe de intrare (aprox. 9 Euro/persoana) si taxe de parcare (aprox. 1-2 Euro/tur)

Pentru grupuri de 4 pasageri care au un buget foarte limitat, putem aplica preturile valabile pentru 1-3 pasageri/tur doar daca se foloseste o masina normala. In acest caz, 3 persoane vor sta pe canapeaua din spate, ceea ce este mai putin confortabil, de aceea recomandam folosirea unui minivan! Avantajele fiind: mai mult spatiu, mai mult confort, o priveliste mai buna, sistem de aer conditionat mai puternic, mai mult loc pentru bagaje etc.

* preturile sunt exprimate in Euro, sunt per tur si contin TVA
Important: plata se face cash, la sofer in Euro sau echivalent in RON, USD sau GBP.

This entry was posted in Tururi Private and tagged . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu