Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Castelele de pe Valea Prahovei

Castelele de pe Valea Prahovei

Putem spune ca fiecare zona din Romania are farmecul sau aparte, dar Valea Prahovei, adapostita intre falnicii Munti Carpati, pare a fi o zona cu adevarat regala.

Aici sunt adapostite unele dintre cele mai frumoase castele, folosite ca resedinta de conducatorii regali ai tarii de-a lungul istoriei dar si frumoase lacasuri de cult. Ce spuneti de un tur al acestor castele de o frumusete incontestabila?

Descrierea turului Castelele de pe Valea Prahovei

In timpul vizitei noastre vom merge mai intai la cel care este considerat a fi cel mai frumos castel din tara noastra, Castelul Peles. Cu aceasta ocazi vom vizita si frumoasa Manastire Sinaia, primul lacs de cult din oras, ce are o vechime de 321 de ani.

Urmatoarea oprire este la Castelul Bran, care este monument national. Fortareata situata la granita dintre Transilvania si Valachia (Tara Romaneasca) este cunoscuta mai ales sub numele de „Castelul lui Dracula”.

Ultima de pe lista noastra este Biserica Neagra din Brasov, care a fost construita de comunitatea germana a orasului si este principalul monument de stil gotic din tara, fiind de asemenea si cel mai impotant monument de religie luterana sin regiune. Turul nostru include si Strada Sforii, Centru vechi, si Turnul Negru. La cerere se poate urca in Turnul Alb.

Durata turului: 12 ore (timpul pentru masa de pranz este inclus in aceasta perioada)

*Preturi tur privat:

1-3 pasageri: 188 Euro
4-6 pasageri: 250 Euro
7-8 pasageri: 313 Euro

Program Tur Privat: 9:00 am – 21:00/22:00 in functie de traficul din oras si de perioada de vizitare a fiecarei locatii. La cerere, putem incepe turul la 8:00 si sa il incheiem la 20:00/21:00

Optiuni incluse: transportul cu masina sau microbuz, combustibil, parcare, sofer si ghid
Optiuni neincluse: taxe de intrare (aprox. 14 Euro/persoana)

* preturile sunt exprimate in Euro, sunt per tur si contin TVA
Important: plata se face cash, la sofer in Euro sau echivalent in RON, USD sau GBP.

This entry was posted in Tururi Private and tagged . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu