Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Rent a car Bucuresti aeroport Otopeni

Aeroportul Otopeni este principalul aeroport al capitalei precum si cel mai mare aeroport din tara. Desi acesta este inca numit Otopeni, numele acestuia a fost schimbat in mai 2004 in Aeroportul International Henri Coanda.

Rent a car Bucuresti aeroport Otopeni

Rent a car Bucuresti aeroport Otopeni

Desi Bucurestiul mai are un aeroport, Aeroportul Baneasa, Otopeniul este de departe cel mai frecventat si cel mai mare, zboruri din toata lumea aterizand aici. Daca urmeaza sa aterizati in Bucuresti, fie ca e vorba despre o serie de intalniri de afaceri, pentru turism, sau orice altceva, ar trebui sa luati in considerare serviciile noastre de rent a car aeroport Otopeni. In mod special trebuie sa va ganditi la faptul ca serviciile noastre vor putea pregati masina aleasa de dumneavoastra sa va astepte la aeroport la ce ora doriti dumneavoastra, nimic nu poate fi mai convenabil.

Istoria aeroportului Otopeni este extrem de interesanta, deoarece acesta si-a inceput viata ca o baza pentru Al Treilea Reich in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Totusi in 1965 vechea baza militara a fost modernizata cu o pista mai lunga si aeroportul a fost transformat intr-unul cu scopuri comerciale.

De atunci aerportul a continuat sa se dezvolte si sa se modernizeze devenind treptat cel mai important aeroport din tara, datorita proximitatii de capitala.

In ziua de azi aeroportul ofera tot soiul de servicii moderne si tot soiul de servicii anexe au aparut in jurul acestuia, precum serviciile noastre de rent a car Aeroport Bucuresti. Indiferent the necesitatile calatoriei dumneavoastra pana in Bucuresti, flota noastre de masini disponibile o va satisface cu siguranta. Fie ca aveti nevoie de masini mari sau mici, sau chiar masini de transportat marfuri, veti gasi ceva ce sa va satisfaca nevoile pe site-ul nostru.

O sugestie foarte buna este aceea sa va rezervati serviciile noastre de rent a car Bucuresti aeroport Otopeni din timp, si mai ales online, deoarece astfel va veti asigura ca veti avea masina pe care o doriti cand o doriti, si cel mai probabil o veti lua la un pret considerabil mai scazut decat cel pe care l-ati plati daca asteptati pana ajungeti la fata locului.

Bucurestiul si imprejurimile acestuia au foarte multe de oferit vizitatorilor, asa ca ar fi indicat sa ne considerati foarte serios serviciile de rent a car Bucuresti aeroport Otopeni pentru durata calatoriei dumneavoastra.

This entry was posted in Blog, Featured and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu