Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Transfer Aeroport Otopeni

Ati aterizat la Aeroportul Otopeni si doriti sa ajungeti cat mai repede acasa? Gasiti un ajutor de nadejde in Transfer Aeroport Otopeni, solutia perfecta de transport de la aeroport catre orice destinatie din Romania.

Ce este un transfer de la aeroport?

Transfer aeroportTransfer Aeroport Otopeni este o optiune de transport privat de calitate, intr-o masina de clasa premium si, fata de un taxi spre exemplu, la un pret fix, prestabilit, astfel incat nu veti avea surprize neplacute legate de costul calatoriei.

Cu Transfer Aeroport Otopeni, puteti calatori oriunde. Desigur, locul de preluare nu trebuie sa fie in mod necesar Aeroportul Otopeni, ci va putem transporta acolo de la adresa dumneavoastra sau putem sa va oferim un transfer catre orice alta destinatie din Romania, la solicitare. Serviciul este confirmat in avans, iar la ziua si la ora stabilite, un sofer va va astepta in aeroport, la zona de sosiri, gata sa va conduca la masina si apoi direct la destinatie, fara opriri si intarzieri.

Avantajele Transfer Aeroport Otopeni

Iata cateva dintre motivele pentru care merita sa luati in considerare acest serviciu:

- Preturile sunt accesibile si fixe.
– Puteti plati la sosire direct soferului.
– Nu percepem taxe aditionale, iar TVA-ul este inclus.
– Aveti garantia unui transfer in cele mai bune conditii de confort si siguranta.
– Un excelent raport calitate – pret.

Cum rezervam Transfer Aeroport Otopeni?Transfer

Procesul de rezervare a unui transfer este foarte simplu. Tot ce trebuie facut e sa ne trimiteti un email cu datele de rezervare (locul, data si ora preluarii si predarii masinii), datele personale ale soferului (contractantului) (numele si prenumele, orasul de domiciliu, tara, varsta, nr. de telefon mobil), si de asemenea nr. de zbor (de sosire si plecare – daca este cazul).

In cel mai scurt timp va vom confirma costul serviciului si rezervarea prin email. Dupa aceea, nu ne mai ramane decat sa ne vedem la Aeroportul Otopeni (sau la orice alta adresa de preluare) la data confirmata. Va asteptam!