Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Tur privat in Romania

Cele mai frumoase tururi private in Romania se organizeaza cu entuziasm, pasiune si putina planificare. Ati ajuns la locul potrivit, pentru ca noi le avem din plin si dorim sa le impartasim cu voi!

ToursTara noastra este mai frumoasa decat cuvintele o pot descrie si stim cat de mult ati dori sa ii descoperiti toate misterele. Numai ca uneori nu aveti idei, iar aici va putem ajuta noi.

Fie ca doriti sa descoperiti Romania sau ati vrea sa le aratati prietenilor din strainatate frumusetile cu care tara noastra se mandreste, puteti gasi idei noi, entuziasm si ajutor din partea noastra!

Ce presupune un tur privat?

Un tur privat este o excursie special gandita pentru voi. Pe tot parcursul turului, aveti la dispozitie o masina de clasa premium de cinci pana la noua locuri si un sofer profesionist care va poate servi si drept ghid. Aveti total control asupra itinerariului si orarului. De asemenea, confortul este maxim: locul de preluare depinde de voi, ora o puteti alege de asemenea.

Care sunt avantajele unui tur privat?tur privat

Daca alegeti tururi private in Romania, puteti sa va relaxati pe bancheta din spate a masinii, stiind ca soferul nostru va va conduce eficient si sigur pe cel mai frumos traseu, nu veti rata niciun obiectiv turistic important din regiune, iar serviciul de transfer este absolut transparent. Pretul turului privat este fix si confirmat in avans. Mai mult decat atat, suntem intotdeauna bucurosi sa va raspundem la orice intrebare legata de turul pentru care ati optat, iar de toate detaliile traseului ne ocupam noi.

Cateva idei de tururi private in Romania

Nu stiti inca unde doriti sa calatoriti? Iata cateva idei: un tur al Bucurestiului va va plimba prin orasul ce odinioara se numea “micul Paris”, pe Valea Prahovei veti vedea maretia Carpatilor, iar la Buzau puteti vizita unicii Vulcani Noroiosi. Bineinteles, daca aveti alte idei, suntem bucurosi sa va construim un tur in Romania special! Pentru moment oferta noastra este:

Bucuresti – City tour (half day)private tours
Bucuresti – City tour (full day)
Castelele de pe Valea Prahovei
Castelele de pe Valea Prahovei – half day
– Vizita la salina, degustare de vin, Vulcanii Noroiosi
– Vizita la Salina, degustare de vin
– Cel mai bun tur al Transilvaniei in doua zile
– Adevarata fortareata a lui Vlad Tepes (Poienari)
– Tur de o zi in Bulgaria

Daca sunteti interesat tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un email si unul dintre agentii nostrii va va ajuta in gasirea si organizarea turului potrivit pentru dumneavoastra.