Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Vacanta mea low cost: Un tur prin Romania – Partea I

96543524

Dragi prieteni, stim cat de important este sa nu treaca sezonul estival fara sa fi mers undeva, fara sa fi facut ceva interesant si fara cateva amintiri frumoase de pastrat in cutiuta memoriei, asa ca astazi va propun un subiect simpatic: Vacanta mea low cost: Un tur prin Romania.

Toata lumea se plange in ultima vreme ca nu se mai calatoreste in tara. Sincer, nu as fi intru totul de acord cu aceasta idee. Adevarul este ca se calatoreste in Romania destul de mult, insa nu neaparat de catre romani.

Cele mai faimoase atractii turistice din tara, in special cele din Ardeal, sunt non-stop asediate de grupuri vesele si entuziaste de turisti straini. Desigur, Romania e departe de a-si fi atins adevaratul potential turistic, insa este bine sa o promovam tot mai mult si sa pastram aceasta speranta vie!

Iata un tur pe care il propunem noi, destinat in egala masura romanilor si strainilor. Vom incepe astazi o incursiune ampla si o vom termina… cand o vom termina – oricum, calatoriile prin Romania sunt ca un roman cu final deschis.

Asadar, va propun sa incepem calatoria prin Romania mai prin sud, din capitala. Bucuresti este prafuitul si obositul si fascinantul oras romanesc destinat atat functiilor administrative, cat si pentru a fi depozitarul a multe centre de interes cultural, istoric, economic. Poate ca nu are frumusetea Barcelonei, viata de noapte a Amsterdamului sau dragostea nemuritoare a Parisului, dar Bucuresti, odinioara numit “Micul Paris”, este o lume fascinanta in sine. Merita cercetat cu atentie si sunt cateva puncte de interes de urmarit aici. In inima sa, la Victoriei, Bucurestiul este aproape frumos, cu atmosfera cosmopolita si ceva din arhitectura secolelor trecute.

Inainte de a plonja cu adevarat in aventura, va propunem sa rezolvam si o chestiune practica: transportul. O solutie populara, daca nu sunteti localnici, dar doriti sa va bucurati de un circuit cu masina prin capitala si mai departe, prin tara, este sa inchiriati o masina de la Bucuresti car hire. Nu va faceti griji: o puteti preda si in alt oras!

Acest articol a fost publicat in Blog, Bucuresti, inchirieri masini, Tururi Private.

Lasa un comentariu