Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Vacanta mea low cost: Un tur prin Romania – Partea II

MUZEUL ANTIPA - MODERNIZARE

Vacanta mea low cost: Un tur prin Romania – Partea II continua si astazi.

Ne incepeam incursiunea in Bucuresti, contrastantul, controversatul si interesantul univers citadin al capitalei Romaniei.

Ce ziceti de o iesire in aer liber daca vremea tine cu noi? Daca doresti un parc, ai de ales intre Cismigiu si Herastrau. Personal, as alege Herastraul, pentru ca este mai mare, are un aspect de adevarata padure, si de asemenea ai mult mai multe optiuni de distractie. Poti sa iei masa la unul din restaurantele de aici sau din apropiere (cum este Beraria H, unde se organizeaza constant concerte si seri muzicale, tematice). Poti, desigur, sa te bucuri de mici copilarii, cum ar fi plimbari cu barca, cornete de popcorn si vata de bat, plimbari cu bicicleta sau cu rolele si multe altele.

Practic lipit de Parcul Herastrau se intinde un alt parc – un parc muzeu in aer liber de aceasta data: este vorba despre Muzeul Satului. As cataloga acesta ca fiind poate cel mai placut muzeu de la noi. Pe langa recreerea vietii satului romanesc din toate regiunile si din toate erele, este un centru cultural in toata regula, aici organizandu-se evenimente de tot soiul.

Pe partea cealalta a Bulevardului Kiseleff, merita sa dati o fuga si sa vizitati Muzeul Antipa, unul dintre cele mai moderne si interesante din Bucuresti.

Din Bucuresti, puteti ajunge cu usurinta in Ploiesti, resedinta judetului Prahova, un oras care ascunde atractii interesante. Una dintre aceste atractii este Muzeul Ceasului, singular in Europa. De asemenea, aici se celebreaza trecutul industrial al orasului si istoria petrolului, asa ca puteti afla mai multe despre aurul negru in Muzeul Petrolului.

Dupa o plimbare pe frumosul Bulevard al Castanilor, care l-a inspirat in scrierile sale pe marele dramaturg I.L. Caragiale, puteti inchiria o masina cu Ploiesti car rental si va puteti opri si la unul din Mall-urile si restaurantele din oras inainte de a pleca mai departe.

 

Acest articol a fost publicat in Blog, Bucuresti, Featured, inchirieri masini, Tururi Private.

Lasa un comentariu