Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Vacanta mea low cost: Un tur prin Romania – Partea IV

cherhana-vama-veche

Vacanta mea low cost: Un tur prin Romania – Partea IV se apropie de sfarsit: pana la urma, cautam doar sa va oferim cateva sugestii.

Dar ce ar fi o vacanta aici, la noi, fara un pic de distractie la apa? Marea Neagra este una dintre cele mai mari bogatii de care se bucura Romania. Romania si romanii, desigur. In weekendurile de vara, plajele sunt arhi-pline si de multe ori nu este niciun loc ramas liber.

Litoralul Marii Negre la noi este impartit intre mai multe statiuni de vacanta. Unele dintre ele sunt mai scumpe, altele ofera optiuni de vacata mai accesibile in locatii mai putin aglomerate.

Iata, asadar, la ce ne putem orienta:

  • Mamaia este statiunea cea mai populara, dar si cea mai scumpa de pe Litoral. Este plina pana la refuz pe perioada sezonului si cautata de asemenea de vizitatori straini. Pe langa plaja si zeci de restaurante, Mamaia propune si alte atractii turistice, precum parcul acvatic Aqua Magic, telegondola si apropiata Insula Ovidiu.
  • Eforie Nord si Eforie Sud sunt la fel de primitoare, cu diferenta ca sunt de asemenea localitati in care se locuieste pe timpul anului. Dupa parerea mea, experienta vietii aici este mult mai naturala si autentica, deloc artificiala, orasele sunt mari si ofera posibilitatea de a strabate strazile orasului, de a merge la cumparaturi in magazine diverse, cu preturi accesibile, de a urmari viata linistita a localnicilor.
  • Vama Veche este cea mai “tanara” dintre statiunile de pe litoralul Marii Negre. Este destul de accesibila si gazduieste, vara de vara, o adevarata imensa “tabara” in aer liber pentru elevi, studenti si tineri veniti sa se distreze la mare. Aici se pot aseza corturi, se organizeaza festivaluri muzicale si petreceri in aer liber.
  • Neptun, Olimp, Venus si Saturn sunt statiuni mai mici si foarte frumoase unde puteti sa va cazati.

Daca doriti sa vizitati intregul Litoral, puteti sa o faceti cu masina: Constanta airport transfers va ofera aceasta oportunitate!


Acest articol a fost publicat in Blog, Bucuresti, Featured, inchirieri masini, Tururi Private.

Lasa un comentariu